AZ

DƏHŞƏT! Bu ədviyyatın çox istifadəsi SİZİ ÖLÜMƏ APARIR...

Dəfnə yarpağı tez-tez müxtəlif yeməklərə, xüsusən şorbalara əlavə olunan məşhur ədviyyatdır.

"Referans" xəbər verir ki, yeməyin sonradan xarab olmasının qarşısını almaq üçün şorbanıza nə vaxt dəfnə yarpağı əlavə edəcəyinizi və onları nə qədər saxlamağınızı bilmək çox vacibdir.


Təcrübəli aşpazlar əlinizdə dəfnə yarpağını yüngülcə əzməyi və yalnız bundan sonra şorbaya əlavə etməyi tövsiyə edirlər. Beləliklə, ədviyyat öz yağını daha yaxşı buraxacaq, bu da yeməyin dadını zənginləşdirməyə kömək edəcək.

Bir çox insanlar dəfnə yarpağı bişirildikdən sonra qazanda saxlamağa qərar verirlər. Əslində, şorba hazır olduqdan dərhal sonra ədviyyatı çıxarmaq daha yaxşıdır. Əks halda, yemək çox acı və xarab ola bilər.

Dəfnə yarpağının bəzi hallarda təhlükəli ola biləcəyini hamı bilmir. Əslində, bu ədviyyat hamilə qadınlar üçün zəhərlidir, bəzən uşağın düşməsinə belə səbəb ola bilər. Ev heyvanı saxlayırsınızsa, bu halda da çox diqqətli olmalısınız. Onlar üçün dəfnə yarpağı əsl zəhərdir.

Ekspertlər ədviyyatı yüksək dozalarda istehlak etməyi tövsiyə etmirlər.

Seçilən
15
referans.az

1Mənbələr