
Qəhvəyə bir çimdik darçın əlavə etmək maddələr mübadiləsini sürətləndirir və yağ yandırılmasını artırır.

E-saglam.az xəbər verir ki, diyetoloqlar şəkər və südlü qəhvə əvəzinə qara qəhvəyə darçın qatmağı tövsiyə edirlər.
Darçınlı qəhvənin faydaları:
Termogenezi dəstəkləyir: Yağların daha sürətli yanmasına kömək edir.
Təbii yağ yandırıcıdır: Bədənin kilo itkisini dəstəkləyir.
Qan şəkərini balanslaşdırır: Şirin istəklərini azaldır.
Lakin təkcə darçınlı qəhvə kifayət deyil. Sağlam qidalanma və müntəzəm məşqlə birlikdə bu üsul daha effektiv olacaqdır.
Tərcümə: Könül Oruc