- Gecə Modu
- Ana səhifə
- İstifadəçilər
- Səhifələr
- Reytinq
- Hava
- Valyuta
Evdar qadınların çoxu yumurta qaynatmağa ciddi yanaşmır, çünki olar bu işi asan hesab edirlər. Çox güman ki, içindəki sarısı sərt, ağı isə tamamilə rezin kimi olacaq.
Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, daha dadlı yumuirta bişirmək üçün birbaşa qaynar suya qoymağa çalışın.
Yumurtaları qaşıq istifadə edərək qaynar mayedə saxlamağa çalışın. 5 dəqiqə gözlədikdən sonra sarısı orta dərəcədə yumşaq və dadlı yumurta əldə edəcəksiniz.
Nuş olsun!
Milli.Az
Xəbərlərimizi WhatsApp kanalımızdan da oxuyun