AZ

Kotlet üçün çörək və soğanı ətçəkən maşından keçirirsiniz? - Dayanın

Bütün aşpazlar hazır qiymə almırlar. Bir çox insanlar kotlet üçün öz ətlərini çəkməyə üstünlük verirlər. Ət ilə yanaşı, kotletə əlavə olunan bəzi digər komponentlər də ətçəkən maşından keçirilir. Söhbət çörək və soğandan gedir.

Milli.Az lent.az-a istinadən bildirir ki, bu yanaşma səhvdir.

Məlumata görə, bu halda kotlet bazası yanlış tutarlılığa sahib olacaq. Yemək yumşaq və dadlı olmayacaq. 

Problemlərin qarşısını almaq üçün isladılmış qırıntıları əl ilə əzmək lazımdır. Nəticədə kütlə çəkilmiş ət ilə qarışdırılmalıdır.

Həmçinin, soğanı da ətçəkən maşından keçirməmək lazımdır. Çünki soğan bu zaman öz təbii dadını itirir. 

Ona görə də onu bıçaqla doğramaq məsləhətdir. Kiçik soğan kubları kotletləri iştahaaçan edəcək.

Milli.Az
Xəbərlərimizi WhatsApp kanalımızdan da oxuyun
 
 

Seçilən
168
6
Mənbələr
Şərh ()
Bağla